Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Jak šmakuje Moravskoslezsko?

V roce 2012 proběhl 2. ročník projektu "Jak šmakuje Moravskoslezsko?", který se zaměřil na gastroturistiku a již má svého vítěze.

Jedná se o soutěž nejlepšího původního regionálního receptu, přičemž ze sedmi finalistů vybere porota toho nejlepšího. Veškeré soutěžní recepty jsou zveřejněny na stránkách Moravskoslezského kraje www.msregion.cz. Ti nejlepší byly představeny na tiskové konferenci v srpnu a veřejnosti na zářijovém gastrofestivalu.

Odborná porota vybrala tři nejlepší recepty, přičemž na prvním místě se umístilo "Kančí pečeni paní nadlesní" dle receptu paní Heleny Žilové. Na dalších místech poté "Kozí brada" (A. Vašutová) a "Tvarohový koláč" (H. Febrová). Speciální cenu médií získal recept na Podmáslový chlebík (R. Zrníková)

Stejně jako první ročník se slavnostní zakončení konalo na hradu Hukvaldy v neděli 2. září 2012. Pro návštěvníky byla připravena řada ochutnávek, komentované gastro show, ukázky historického šermu a pro děti speciální zábavný program.

Tefonujte  na 224 916 485, pište na kurzy@tyrkys.cznavštivte nás osobně Na Moráni 5, Praha 2

TYRKYS, cesta ke vzdělání a úspěchu na jednom místě - kurzy, zkoušky, semináře  
Průvodce cestovního ruchu

Průvodce Prahou 

Spojený kurz Průvodce cestovního ruchu a region Praha 

Místní zástupce cestovní kanceláře -  Delegát

Pracovník cestovní kanceláře 

Přednášky z historie a dějin umění 

Semináře první pomoci 

Zdravotník zotavovacích akcí

Cizí jazyky pro cestovní ruch 

Účetnictví a daně pro cestovní ruch 

Doškolování pedagogů - akreditace DVPP 

Další kurzy a semináře